Jaahas, viikko Saarijärvellä ja sen jälkeen jo neljättä päivää kotona. Pian tulee vieras, pojan kummi,  maanantaista torstaihin, joten kyllä lomalla on puuhaa riittänyt. Sopii minulle!

Mökkimme sijaitsi ihanalla paikalla järven rannalla. Uin kerran. Epäilen, että sain jotain ihottumaa vedestä... Poika ei välittänyt uimisesta lainkaan, mutta hän onki (sekä leikisti että oikeasti) ja muuten roikkui laiturilla. Soutelemassa kävimme kolme kertaa. Mieheni tuli mökille torstaina pikakomennuksella kotiuduttuaan paria tuntia aiemmin omalta reissultaan - oli jo ikävä! Perjantaina lähdimme yhdessä kotiin.

Kotiin oli kiva tulla (heti pyykinpesuun, kivaa, minä kieroutunut luonne), mutta jo seuraava päivä oli enemmän tai vähemmän ankea. Poika kiukuttelee milloin mistäkin, eikä päiväunetkaan ole säännölliset. Itse kaipaan vapaata aikaa. Siis tämä on tätä arkea, jossa en ole koskaan hyvä.

Lomalla ehdin pistellä vain yhtenä päivänä. Pistelyurakoita on enemmän kuin mitä ehdin tehdä. Ostin Liisan Langasta Saarijärveltä DMC:n pellavalankoja ja ristipistopakkauksen (ison!), jonka aion tehdä ystävälleni syyskuussa lahjaksi. Jaa, saa nähdä, kuinka käy... Liikkeessä oli -10 % ja innostuin. DMC:n muliinilankoja en onneksi tarvinnut, ne olivat 1,3 e/dokka.