Kati, olit oikeassa, liityin www.postcrossing.com -sivujen kautta postikorttien postittelijaksi. ;) Sieltä sain kolme osoittetta, joihin lähettää jokaiseen yhden postikortin. Kaikki olivat Saksaan. Sen jälkeen kun he ovat saaneet korttini voi alkaa odotella joltain toiselta henkilöltä korttia. Näin sen pitäisi mennä. Katsotaan.

Kirjojen vapauttamista varten olen hankkinut kirpputoreilta eurolla tai puolellatoista kirjoja. Tosin epäilen, raskinko luopua Häräntappoaseesta...

Omenamme ovat liian makeita! Niistä tuli vain 15 litraa mehua. Eikä meillä tosiaankaan ole enää kuin kaksi omenapuuta, vaikka niitä aiemmin oli neljä. Tuoremehuasemalla oli eräs mies, jolla oli monta jätesäkillistä omenia! Niitä oli varmasti satoja kiloja.

Sysmässä on aivan ihana kirjakauppa. Voin suositella lämpimästi. Kirjoja en juurikaan ehtinyt katsella, mutta kortteja löysin sekä kansioita postikorteille. Tuonne haluan päästä uudestaan.

Ajelimme Luhangan kautta pois. Se on alle 1000 asukkaan pikkukunta, joka on Päijänteen rannalla. Juuri muuta hyvää siellä ei taida ollakaan. No, on siellä kirjasto kauniissa vihreässä puutalossa ja vanha puukirkko, johon mahtuu yli 1000 ihmistä. Siellä on tasokkaita klassisia konsertteja, kävin kuuntelemassa kerran oopperalaulaja Esa Ruuttusta.