...toista kierrosta pukkaa. Tuloslähetystä olisi ollut mielenkiintoista seurata, mutta sinnittelin pojan kanssa olohuoneessa leikkimässä juuri siihen asti, kun ennakkoäänet saatiin julkistettua. Siinä vaiheessa jo alkoi näyttää "pahalta" eli toista kierrosta saattoi ennustaa. No, saanpa taas nähdä äänestäjiä työpaikallani. Lopulta olimme jo unten mailla ennen kymmentä eilen illalla, harvinaista viime aikoina! Äidin poissaololla oli ollut pelkästään suotuisa vaikutus.

Nimittäin olin viikonloppuna yötä pois kotoa, Jyväskylässä. Siellä oli Oriflamen Elämysten Oriflame -tapahtuma. Tapahtuma oli minulle pettymys, koska sieltä ei juurikaan uutta oppia saanut. Onneksi ruoka oli maukasta ja tähtibileissä hyviä esiintyjiä. Erityisesti Mikko Leppilampi oli ihana! En ole sitä aiemmin oivaltanutkaan, toki olen pitänyt häntä hyvännäköisenä. Mutta hän osasi myös laulaa ja näytti erittäin hyvältä ja energiseltä lavalla!

Samalla siis juhlin 31-vuotispäivääni Jyväskylässä. Oli pakko shoppailla tuota iltapukutilaisuutta varten. Löysin kiireessä vaatteet, mutta samettijakku oli kamalan tätimäinen. Tässäkin yksi syy lisää laihduttaa. Nimittäin taas on laihduttaminen tullut ajankohtaiseksi. Syksyn Sentit peliin -kampanja ei saanut minua lainkaan ryhdistymään, ei myöskään miehen lupaamilla lahjuksilla ole ollut vaikutusta. Nyt olen ITE-ryhmässä, joka aloitti 13.1. Siinä on kuusi naista ja ohjaaja, joka on myös maallikko. Yhdessä yritämme kannustaa toisiamme. Toivottavasti ryhmästä tulee kiinteä ja kannustava. Kokovartalopeilistä katsomalla totesin, että minulla on iso ja kaunis vatsa - kaunis jo olisi yhdeksännellä kuukaudella raskaana! Mutta en todellakaan ole raskaana, vaan kaikki on pelkkää läskiä. * Huoh. * (Itse asiassa en edes raskaana ollessani ollut näin pyöreä, olin silloin nykyiseen elopainooni verrattuna -20 kg.) Voin taata, että kun olen laihempi, aion myös käyttää rahaa vaatteisiin ja pukeutua hyvin. Mitään painotavoitetta en uskalla asettaa, kunhan edes pystyisin saamaan elämäntapani säännölliseksi ja lisäämään liikuntaa. - Kuinkahan monta kertaa on näitä pyöritellyt? Ystävät, koittakaa kestää.

No, ryhmässä julistettiin tämä viikko karkittomaksi ja keksittömäksi. Saapa nähdä. Vaaran paikka on ainakin eräs kokous, joka on keskiviikkoiltana klo 19. Lisäksi sunnuntaina pitäisi järjestää Tupperin kutsut. Kaikenlaista sitä ottaakin riesakseen... Muuten on toki mukavaa saada vieraita, mutta tällä paikkakunnalla on noita Tupperwaren tilaisuuksia ollut todella runsaasti.

NYT 102,2 kg. Ja on se kumma, että ei tällaisen lukeman kirjoittaminen nettiin hirvitä yhtään! Taidan olla toivoton tapaus. Ehkä pitäisi tämän blogin osoite antaa kaikille ryhmäläisille? Tosin moni saisi tästä tietää täysin uusia asioita minusta. Harkitsen silti.

Julkisesti laihduttaa ainakin yksi ristipistelijätuttavani. Hän on aikonut lähteä lankaostoksille ja tuhlata ainakin 100 euroa, kun lukema on -10 kg. Pitäisikö tarjoutua mukaan? ;)