Jyväskylän käsityömessuilta jäi saaliiksi ainakin flunssa! :(  (Hukkasin toisen rukkasen jo menomatkalla bussiin...) Toki näin kahta ystävääni ja tein muutaman ostoksen (ristipistomallin ja laukun). Varsin kohtuullisesti pysyin kurissa, sillä messupöydäthän on täynnä toinen toistaan ihanampia kädentuotteita. Kaupungilla poikkesin tietysti nämä vakiot eli Kirjakorin, Lindexin ja muutaman muun. Vaateostoksiin meni enemmän rahaa kuin olisin etukäteen ajatellut, koska löysin kevättakin. Olen kokoa n. 50, joten on ostettava silloin, kun sopiva sattuu kohdalle. Itse asiassa takki oli kokoa 48, joten se ei pistäisi pahakseen pientä hoikistumista. ;) Kilojen tippuminen on kyllä jämähtänyt noin viiteen.

Sunnuntai-iltana tuntuikin tylsältä olla kotona. Remonttia ei ollut tehty viikonlopun aikana, mutta mies aloitteli sitä juuri, kun saavuin kotiin. Loppuilta meni tietysti pojan kanssa. Ostin hänelle kaksi vaatekappaletta, mutta hän ei edes halunnut katsoa niitä. Tänään torstaina laitoin hänelle hienon ostamani Muumi-paidan päälle, mutta kun hän äkkiä muistikin, että halusi farkkupaidan, niin pitihän se monta päivää päällä ollut hieman likainenkin paita vaihtaa takaisin. Sen jälkeen huudon kanssa sain hänet autoon, koska en antanut hänen jäädä kolaamaan pihaa. Hetkeä aiemmin olin kieltänyt häntä puhdistamasta auton konepeltiä suksella! Olisikohan jotain erikoisvalmisteisia autoja, joihin ei millään saa naarmuja? Poikani auttaa mielellään auton puhdistuksessa, mutta on hankala saada häntä käyttämään oikeita työvälineitä. Näköjään mitä tahansa voi tulla pieneen päähän sillä aikana, kun minä puen sisällä takin päälle... :)

Mies on tänä iltana poissa, työmatkalla Helsingissä. Varustauduin kuvakirjoilla ja kahdella videokasetilla, niin jospa saisin hieman huiliakin... Poikakin on jo sen oloinen, että alkaa olla loman tarpeessa. Ikävöi isovanhempiaan eilen illalla. Pääsiäistä alamme jo odotella, vaikka sillä ei minulle muuta merkitystä olekaan kuin hetken huili töistä ja ennen kaikkea mahdollisuus lähteä mummoloihin Pohjois-Pohjanmaalle täältä Keski-Suomesta.

Ai niin, se viikonlopun pistelyurakka, joka piti postittaa maanantaina. Kesken, vaikka pistelin sitä noin kahdeksan tuntia viikonloppuna. Olen tehnyt sitä työtä varmaan parikymmentä tuntia siinä vaiheessa, kun se joku päivä valmistuu... Kaverini (Huhuu Jns!) väitti omaansa (eri malli, sama aihe) noin viiden tunnin työksi, mutta emme kaikki ole pendolinopistelijöitä. ;)

Pian päiväkodin kautta kauppaan ja kotiin. Sama kai tyytyä keittoon, kun ei tässä nuhassa mitään makuja maista...