Lordin euroviisuvoitto on tosi jees. Katsoin kilpailun viime lauantaina, karsintaa en katsonut. (Jatkuvasti väsyttää, olen tänäänkin nukkunut yli tunnin päivällä. Tosin katkonaisesti pojan katsoessa lastenohjelmia. Heräsimme aamukuudelta.)

Nyt joku roskalehti, jota minäkin silloin tällöin luen, on vastoin toiveita julkaissut kuvan Lordin laulajasta. Ja vielä etukannessa niin, että tulipa tuo pakosta kauppareissulla huomattua. Oli kiltin näköinen mies.

Ihmiset ovat alkaneet kerätä nimilistoja mm. sähköpostin välityksellä tätä kyseistä julkkisaviisia vastaan. Hei eikö teillä TODELLAKAAN ole mitään tärkeämpää tekemistä?!? Tartun itse usein tällaisiin nimikeräyksiin, mutta tälle aiheelle en periaatteessakaan lämpene. Viimeksi olen laittanut nimeni listaan, joka oli naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan, ennen sitä väkivallattomampien lastenohjelmien puolesta.

Ja tähän on pakko lisätä, vaikka tiedän joidenkin tuttavieni olevan eri mieltä: Miksi vaahdota Tallinnan kodittomien koirien ja kissojen puolesta?

Itse olen MLL:n ja SPR:n jäsen. Amnesty on mielestäni kaikista järjestöistä kannatettavin, vaikka en tällä hetkellä sen jäsen olekaan. Mutta mielipiteitä on monia - ja täällä Suomessa saa onneksi ollakin. Ai niin, on minulla kummilapsi Intiassa WorldVisionin kautta, ja näin on omatunto taas puhtaampi...