Oli *pakko* vaihtaa taas uusi sivupohja. Epäilinkin, että se romanttinen kukkahörsö taustalla alkaisi tökkiä. Omat taidot eivät kuitenkaan riitä sivupohjien tekoon, joten riensin taas Herkun sivupohjia tutkimaan. Tämä on enemmän tyyliäni, vaikka tätäkin voisi vielä yksinkertaistaa.

Huomasin myös, että näitä blogeja pääsee enää kommentoimaan niin, että sivuntekijä hyväksyy kommentit. Hyh, mikä sensuurimahdollisuus. En tykkää, mutta sekään ei taida olla minusta riippuvainen ominaisuus.

Muuten kuuluu: töitä, siitepölyallergiaa (nyt on ilmeisesti koivu valloillaan, kun hengitystäkin ahdistaa - taitaa sisällä myös asuntomme pölymäärä olla räjähtänyt käsiin), MLL:n kesätapahtumien järjestelyä, kokouksia, postikorttien keräilyä, dekkarien lukemista... Torstain ja perjantain vietän ensiapukurssilla. En ole sellaista koskaan käynyt, joten nyt on jo aikakin. Ensi viikolla tulevat vanhempani tänne muutamaksi päiväksi. Isäni varmaan majailee päivät pihatöissä ja äiti leikkii pojan kanssa. Me aikuiset olemme töissä.

Kesän ajatteleminen oikeasti ahdistaa hieman. Loman pidän pätkissä, joka välissä on erilaisia kesätapahtumia ja sukulaiset ja tuttavat eri puolilla maata odottavat meitä kylään. Lomassa kotona on tylsää myös se, että jonkun pitäisi laittaa ruokaa perheelle. Arjessa on rytmiä, lomassa ei muuta kuin kaaosta.