...nimittäin että en pystynyt tänään antamaan pissanäytettä! Hups, kaikkea nämä blogit saattavatkin julkisuuteen. No, aamulla uusi yritys.

Asiaan: Kahden kuukauden jahkailun jälkeen sain käytyä verikokeessa, johon työterkkari minut määräsi. Arvot olivat muuten ok, mutta ns. hyvä kolesteroli (HDL) oli 0,9. (Yksiköstä ei ole hajuakaan.) Sen suositusala-arvo on 1,0 ja siitä tuonne 2,7 asti on vielä ok. Hieman huolestuneena tietysti asiaa selvitin ja mm. Sydänliiton sivujen kautta löysin tietoakin, mitä pitäisi tehdä asialle ja...

--> Hyvää kolesterolia nostaa laihduttaminen ja säännöllinen ja riittävä liikunta.

Jos tuo HDL-arvo on liian alhainen, sekin lisää sepelvaltimotaudin riskiä. Kääks! Muut arvoni olivat sentään kunnossa.

Jahas. Ei kai tässä muu auta. Olen tässä ollut työhön palattua muka niin kiireinen, että hyvä, jos kerran viikossa olen lenkillä käynyt. :( Todellisuudessa olen kuitenkin ollut yksin kotona tunnin tai pari päivässä, mutta on ollut niin paljon hauskempaa kirjoitella postikortteja, surfata netissä ja lukea kuin lenkkeillä.

Paino oli maanantaina muistaakseni 96,2 kg - edellisestä viikosta plussaa 0,4 kg. Tsemppi on ollut täysin kateissa, ja olen jo miettinyt, että taasko tämä uusi elämä kesti sen pari viikkoa minkä tavallisestikin...

Tai sitten pitäisi varata toukokuulle matka jonnekin, johon lähtisin vain hoikempana ihmisenä. ;) Otin kyllä älyttömän kovan tavoitteen painaa 80 kg huhtikuussa 2007. Missä ovat kanssalaihduttajat? Teija? RamonaJaana? Huhuu! Tänne ja äkkiä! Mitä teille kuuluu?