Tässä viestissä EI sairasteta eikä tehdä listaa tai meemiä...

Ihan rehellisesti kuulumisia ajattelin kirjoitella. Aamulla mies meni töihin autolla. Ovenkahva oli kuulemma jäänyt kuskin puolella hänen käteensä! Kaikenlaista prh... Pientä lisälaskua, mutta kuulemma mies korjaa sen itse. Mikä ei kyllä tapahdu ihan hetkessä, kun osa pitää tilata postimyynnistä (?) jne.

Itseasiassa listaa pitäisi tehdä tuohon blogitekstien sivuun, niin pysyisi ajantasalla tekemättömistä käsitöistä ja askarteluista. Niitä tuppaa kasaantumaan. En sentään ystävänpäiväkortteja aio askarrella itse, mutta sellaisia aion kyllä muutamia (parikymmentä?) postittaa... Siispä ne pitäisi kirjoittaa as soon as possible.

Yöllä näin unta työpaikkahaastattelusta... Se oli ryhmähaastattelu. Ei selvinnyt, sainko kyseistä paikkaa. Matkakorvausta sain kyllä haastatteluun osallistumisesta yli 1000 euroa! No, ei se S-joki ihan niin kaukana taida olla. Tuollainen keikka on tulossa oikeastikin vajaan parin viikon päästä.

Poika toivoi eilen, että kävisimme useammasti kylässä erään hänen kaverinsa luona, kävisimme useammasti uimahallissa ja söisimme useammin ranskalaisia! No, kyläilty on viimeksi tuolla uutenavuotena, uimassa on käyty viime vuonna ja ranskalaisia syöty viime lauantaina. Eli jospa aloittaisimme uinnista? Täällä ei valitettavasti ole uimahalli auki viikonloppuisin ja yleensä olen arki-illat töissä. Ainoa mahdollinen ilta on torstaina, mutta silloin olen jumpassa. Siispä täytyy vuokrata uimahalli itselle! Kyllä, täällä se on mahdollista! Pienen kunnan harvoja etuja kaupunkiin verrattuna...