Pitkästä aikaa ajattelin päivittää blogiani, vaikka intoa on ollut vähän viime aikoina sekä töissä että kotona. Töissä on ollut suuria muutoksia arkirutiineissa, ja uusi atk-ohjelma aiheuttaa PALJON ylimääräistä nysväystä. Asiakkaille päin se ei juurikaan (toivottavasti) näy, mutta menee kuukausia ennen kuin kaikki on ok henkilökunnan näkökulmasta. Saimme uuden ohjelman nyt - syynä on vuodenvaihteen 2008 kuntaliitos.

Kotona poika on välillä enkelimäinen, välillä kuin pikkupiru... Suurin tempaus oli katoaminen lähes tunniksi eräänä sunnuntaina. Olimme ulkona ja poika veti herneen nenään, kun emme menneet uudestaan leikkipaikalle. Muutakin sanomista tuli kotimatkalla, ja lopulta poika katosi kuin tuhka tuuleen murjottamispaikaltaan erään kiven päältä. Lähellä meitä on yli kilometrin verran pururataa (ja tietysti metsikköä), pieni lampi ja 300 m päässä on vilkas huoltoasema, jonka pihalla kyseinen leikkipaikka on. Huoltoasema on 4-tien varrella. Joten vaaroja on, jos karkulainen lähtee todella liikkeelle. Nyt poika oli metsikössä jossain piilossa (?), tarkasti emme tietenkään saaneet koskaan totuutta selville... Emme löytäneet poikaa, vaan hän tuli jossain vaiheessa takaisin pihaan. Muutenkin meillä hetkittäin ovet paukkuvat ja poika mököttää! Äiti joskus huutaa ja joskus itkee turhankin herkästi... 5-vuotias on kuitenkin pohjimmiltaan taitava, kekseliäs ja herkkä.

Ristipistoja en ole paljoakaan ehtinyt tehdä. Iso ritaritaulu on ainoana aktiivisena työnä tällä hetkellä. Salaiseen ristipistoystävään tuskin lähden seuraavalle kierrokselle mukaan. ATC-kortteja olen velkaakin... Lukenut olen, jotain kommentteja yritän tällä viikolla laittaa toiseen blogiini. Postikortteja lähetän kuukaudessa 20-30, sillä niitä lähtee kerralla isompi nippu.

Kotityöt jäävät roikkumaan... Sunnuntaina keksin pari hyvää kotipuuhaa, esimerkiksi verhojen vaihtamisen olohuoneeseen. En saanut hommaa valmiiksi, nyt verhot ovat jo pari päivää roikkuneet puolitiessään paikalla. Pitäisi kaivaa silitysrauta esille, mutta kun se on lähes tylsin mahdollinen kotityö. (Ok, ikkunanpesu on  tylsin, mutta sitä en tee itse.) Huvittaa, kun joissakin blogeissa on taas haaste, jossa kuvataan jotain kodissa. Kovin ovat siistejä koteja, meillä ei varmaan koskaan ole niin siistiä... Kaikki tavarat eivät koskaan ole paikallaan. Älkää silti laittako minulle tuota haastetta, en ole innostunut valokuvaamisesta. Mieluiten silti laittaisin realismia blogiini kuin jotain puts-puts-kuvia.