...mutta ei malttaisi. Vuorokausi vaihtuu kohta ja väsyttää. Aamulla taas töihin. Onneksi olen nukkunut jo pari tuntia, kun nukutin poikaa. Ajattelin kuitenkin kirjoitella lomalta paluun jälkeiset tunnelmat ja lomasta.

Pari viikkoa meni tietenkin hyvin ja äkkiä. Aluksi suuntasimme hakemaan pojan Raahesta. Sitten pari päivää kotona. Sen jälkeen pojan kummin luo Varsinais-Suomeen, missä kolme yötä. Hauskaa oli käydä ekan kerran Muumimaailmassa   - tykkäsin itsekin! Sen jälkeen kolme päivää kotona ja mummolaan --> juhannus. Poika oli pari yötä vanhempieni luona, kun minä ja mieheni mökkeilimme 9-henkisen porukalla. Kokoonpano oli taas hieman muuttunut, mutta muuten kaikki entisellään. Lähdin itse pojan luo jo lauantaina, koska en ole mikään innokas juhlija. En ollut myöskään kiinnostunut näkemään bändejä (Lordi, Diablo...). Olen vanha(na syntynyt), enkä nykyään innostu oikein mistään bändistä. Hevistä en ole kyllä ikinä perustanut. Siis kaksi viikkoa vietin lomalla ja viisi kokonaista päivää kotona! Eipä hullumpaa. Tosin tänä iltana poika oli kumman ärtyisä. Suoraan sanoen on mukavaa aamulla, kun saa jättää perheen kotiin ja painua itse viihtyisään työympäristöön!

Loman hauskin ja odotetuin juttu oli ristipistotapaaminen Oulussa. Kiitos kanssapistelijöille! Meitä oli neljä ihmistä paikalla. Oli tosi rento tapaaminen. Ehkä joululomalla uudestaan? (Huom. mehän emme asu Oulussa päinkään. Muuten haluaisin tavata näitä ihmisiä vaikka joka kuukausi!..) Odotan jo marraskuisia Tampereen käsityömessuja, niin pääsen taas vapaalle pistojen pariin.... ;) Nyt totesimme Oulussa, että nukkuminen on melko turha keksintö - voisipa pistellä enemmän. --> Pakko silti nytkin mennä nukkumaan, en ole ikinä jaksanut pistellä yöllä. Ihmetellen luin muiden blogeja, kun he harrastavat käsitöitä yöaikaan.  En ole itse ehtinyt tarttua käsityöhön kuin viimeksi juhannusaaattona.

Nyt siis seuraavaa lomaa odottelemaan. Se olisi parin viikon päästä. ;) Ikävämpääkin ohjelmaa taitaa olla tiedossa, kun eräs sukulaiseni kuoli yllättäen. Pitäisi käydä hautajaisissa Etelä-Pohjanmaalla.