Aina sanotaan, että kun tekee parhaansa, se riittää. Ja pah. Ei kulttuuriasioissa. Vaikka mitä hyvää ja kaunista ja kiinnostavaa järjestää, se ei takaa yleisöä. Grr... *sensuroitu*

Tuo oli tunnelmani 24.10. Eräällä luennolla oli paikalla kuusi ihmistä yleisönä, minä ja kaksi puhujaa. Olen jo kauan sitten huomannut sen, että 10 ihmistä kulttuuritilaisuudessa (pois lukien kuorojen konsertit, itsenäisyyspäivän ja veteraanipäivän juhlat) on huikaiseva yleisömenestys täällä pikkuriikkisellä paikkakunnalla! Se ei tietenkään vähennä esityksen arvoa, mutta toki toivoisin enemmän innostuneita kuulijoita paikalle.

Nyt pitäisi suunnitella itsenäisyyspäivän juhlaa. - Tai olisi pitänyt jo aikoja sitten suunnitella. Aina kaikki jää viime tippaan. - Ensi viikolla on asiasta palaveri. Any (new) ideas? Kamalaa tunnustaa, mutta en oikein tuolle juhlalle lämpene. Aina ohjelmasta tulee kuiva... Krooh.

Opintoni ovat edenneet, mutta syytä onkin. Jos aion valmistua 2006 (opinto-oikeus loppuu!), viimeinen opinnäytetyön palautuspäivä on jo 24.11. Tekstiä kasassa noin 17 sivua, eikä edes varsinaista kyselyä ole vielä siinä analysoitu. Eiköhän siitä jotain tulee, kunhan ehtisin kirjoittaa...

Tämän opinnäytteen kanssa pähkäillessäni on ollut hulluinta, että olen silti tarttunut kaikenlaisiin epärelevantteihin hommiin. Jopa selailin avoimen yliopiston tarjontaa (hullu minä!) ja silmäilin erästä projektia, jossa tarkoitus on kuukaudessa kirjoittaa 50000 sanaa eli romaani. Lievää todellisuuspakoa opiskelusta siis!

Paino oli ti 24.10. 92,4 kg. - Ihan ok tällaisessa hässäkässä. Syyslomalla pääsin taas 95 kg -tasolle.

Ufo on myös laskeutunut tänne Keski-Suomeen. Se on UnFinished Object eli olen mukana neljän ihmisen ringissä, jossa autamme toisiamme samaan valmiiksi ristipistotöitä, jotka ovat unohtuneet vuosiksi kaappiin. Minulla olisi nyt kauris pisteltävänä. Ihana sininen evenweave-kangas! Saisinpa äkkiä nuo opiskelut hoidettua, niin voisin unohtaa sellaiset hyödylliset jutut (ei avointa yliopistoa toistaiseksi eikä romaanin kirjoitusta!) ja keskittyä hauskoihin. Odotan jo todella innolla kahta viikonloppua tänä vuonna, jotka vietän hyvin ristipistomyönteisessä ilmapiirissä. Palaan niihin sitten, kun asia on ajankohtainen (marraskuussa ja joulukuun alussa). Terkkuja OUPS:lle, jos täällä blogissani käytte! ;)