Keskiviikkona 22.11. sain kuulla Mikkelistä, että opinnäytteeni otetaan arvosteltavaksi. Se EI siis tarkoita sitä, että opinnäytteeni hyväksyttäisiin automaattisesti. Mutta kuka järkevän työn ohjaaja ottaisi tarkastettavaksi työn, jonka aikoo hylätä? Siis oletan, että läpi menee! Lisäksi muistin tänään (päivän myöhässä) ilmoittautua kypsyysnäytteeseen 1.12. Tenttiaika on klo 14-17, aika kurja. Mieluummin olisin mennyt sinne heti aamusta, niin olisin voinut iltapäivällä shoppailla ja ajaa ennen täyttä pimeää ja perjantairuuhkaa (?) kotiin. Mutta sainpa tuosta ajasta hyvän syyn pyytää vanhempani meille pitkästä aikaa kylään, kun en ehdi poikaa hakemaan hoidosta klo 17 ja miehelläni on oma meno. Aviosiippani: Tosin muista, mikä sen menon ehto oli! ;) Tai sitten erittäin hyvät perustelut, miksi ehtoa ei voi toteuttaa...

Muuten töissä muovitan kirjoja (tuli eilen 19 kg:n paketti) ja järjestelen siinä sivussa 6.12. kahvitilaisuutta. Vielä työajan jälkeen ajattelin jäädä tänne, niin pistäisin viimeiset paperit opinnäytteestä kuntoon (tiivistelmät, sopimukset julkaisemisesta sähköisessä muodossa yms.). Ja hyvähän se on tässä vaiheessa muistaa tehdä MLL:n kanssa sopimus tutkimuksen tekemisestä. ;) Tänään menen vielä MLL:n syyskokoukseen, jossa väännetään kättä uudesta puheenjohtajasta. Huoh. Onneksi minua ei ole kysytty. Muuten voin kyllä olla aktiivinen, mutta ketään en halua JOHTAA. Hyi.

Tampereen käsityömessuilla oli mukavaa. Parasta oli tietysti tavata tuttuja. Mutta messuilla ei oikein ollut mitään uutta. No, 3 ristipistoaiheista kirjaa ostin ja joitakin tarvikkeita. :) Tämä oli kolmas kerta peräkkäin Tampereen messuilla. Sinne on vain todella helppoa lähteä, kun pääsen kotipaikkakunnalta suoraan Pirkka-hallin pihaan. (4H on järjestänyt retken sinne jo monta vuotta.) Se tulee sitä paitsi PALJON edullisemmaksi kuin bussi-juna-bussi -yhdistelmä, olen tutkinut asiaa.  

Ai nin, eikös kukaan haluaisi minun muistavan häntä hyvällä (= lue jollain pienellä ristipistelyllä)? Toimitus tosin vasta 2007. ;)