Hyvää tätä vuotta kanssakulkijoille ja lukijoille!
 
Vuosi 2006 siirtyi muistoihin ja päällimmäisenä mielessäni on valmistumiseni kulttuurituottajaksi. Negatiivisella puolella noin kokonaisuutena on parin sukulaisen kuolemat, vaikka he eivät erityisen läheisiä minulle olleetkaan. Silti, pieni suku on aina vähäväkisempi - oli se sitten minun tai mieheni.
 
Vuoden 2007 aloitin pesemällä nahkahansikkaani! En tosin tarkoituksella, vaan ne olivat jääneet talvitakkini taskuun. Sen siitä liiallisesta pyykkäysinnosta saa. Yleensähän minulla on tapana laittaa pesukone heti pyörimään, kun tulemme reissusta kotiin, vähintään tunnin sisällä... No, nyt tulimme kotiin jo lauantaina, joten kolmessa päivässä ehti kone laulaa useammankin kerran, niistä viimeisessä oli tämä hanskapesu. Ja joulun aikaan eräs ristipistotyöni sai hieman suklaata - onneksi tahra lähti melko hyvin pois heti tuoreeltaan...
 
Mielessäni on ollut monta hyvää asiaa, joita toteuttaisin tänä vuonna... Pistelijäkavereiden kanssa olemme karkkilakossa ainakin tuonne pääsiäiseen asti. Itse tosin aion olla samalla myös syömättä keksejä, varsinaisia kaloripommeja pieneen kokoonsa nähden. Kuka nyt tyytyisi syömään vain yhden keksin?!? Painonhallintaprojektini oli jäissä lokakuulta joulukuun loppuun, nyt pitäisi taas yrittää. Joulun aikaan painoni nousi jo lukemiin 98 kg...
 
Käsityöpuolella aion tehdä ristipistoja kuten ennenkin. Haluan myös kokeilla ATC-kortteja (artist trading cards), koska ne ovat mukavaa pientä näpertelyä paperien, nauhojen, tarrojen yms. kanssa. Myös kuvien laittaminen nettiin, lähinnä blogiin, pitäisi opetella tänä vuonna.
 
Aiemmin jo listasin kirjoja, jotka ovat pitkään olleet minulta kesken. Ne luen. Myös vanhan nettilukupiirini Kirjasieppojen elvyttäminen kiinnostaisi.