Poika vaikuttaa terveeltä. Hän oksensi kerran sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Maanantain vietti kotona, jo energisenä ja syöden normaalisti. Viime yön enimmäkseen nukkui mutta erittäin levottomasti. Söin kahden aikaan puuron! Tiistaina eli tänään vein pojan ryhmikseen - tai oikeastaan hän oli klo 9-11 seurakunnan kerhossa. Minäkin olin siellä koko ajan, mutta tämä yksi kerta oli vielä ok. Ensi viikolla vien hänet hoitoon, niin saavat porukalla mennä kerhoon. Kerhossa leikittiin (palikoita, legoja, eläimiä...), pelattiin, syötiin eväitä (enpä tiennyt varata niitä) ja luettiin kirjaa. Ryhmä oli pieni, ekalla kerralla oli 5 poikaa ja 1 tyttöä. Vain yksi oli meille outo, muut tuttuja joko ryhmiksestä tai MLL:n perhekahvilasta.

Tämä on toiseksi viimeinen vapaapäiväni. Huoh. En ole vielä ollut yhteydessä pomooni. Miksi stressata etukäteen? Ehtii kai sitä huomennakin...

Opinnäytetyöni ohjaaja potkaisi minut pihalle. Käytännössä en ole tehnyt työtä tippaakaan, kun vaihdoin aihetta jo talvella. Koulun järjestelyjen takia saan uuden ohjaajan, jonkun miehen, joka on kulttuuripuolella tietääkseni yliopettajana. Hänestä minulla ei ole mitään tietoa, paitsi että hän aloittaa työnsä vasta 1.11. *Grr..* Mä kun olisin tarvinnut jonkun, joka potkii mua eteenpäin. Taidan jo nyt luovuttaa sen verran, että en välitäkään valmistua jouluna 2005... Jatkoaikaa on jo nyt jouluun 2006 asti ilman mitään eri hakemusta.