Neljä viikkoa lomaa ja jo kaksi päivää töitä takana. Mutta olen ollut käsittämättömän hyvällä tuulella! Loma oli siis onnistunut. Yleensähän olen sellainen hieman negatiivisuuteen taipuva ihminen - tosin pidän itseäni pikemmin realistina.

Kreikan reissusta taisin jotain jo kertoakin, joten nyt siis terveiseni Virosta ja Korppoosta.

Virossa oli mahdottoman mukavaa. Olimme siellä oman paikkakunnan porukalla neljä päivää. Reissussa oli pieniä vastoinkäymisiä, kuten erittäin oikutteleva bussi (ajoimme 75 km/h moottoritiellä)... Tartosta sain myönteisen kuvan. Se on noin sadantuhannen asukkaan kaupunki, jossa on paljon opiskelijoita. Tuli mieleen lempikaupunkini Suomessa eli Oulu, sillä väkimäärä on samaa luokkaa. Asuimme samassa hotellissa kuin 9 vuotta sitten olin asunut opiskelijaporukan reissulla. Onneksi tutustumiskohteet olivat erilaiset. Kävimme kaupunkikierroksen lisäksi tutustumassa Sangasten linnaan ja yksi ilta menikin leivonmäkisten järjestämässä konsertissa.

Juhannusviikon olin perheen ja ison kaveriporukan kanssa Korppoossa. Olimme vuokranneet sieltä meren rannalta mökin. Ihanaa oli, kun poika tykkäsi muistakin aikuisista niin, että ei koko ajan roikkunut äidin tai isän helmoissa. Unirytmi muuttui täysin juhannuksen juhlijalle sopivaksi, mikä tietysti oli aikuisten mieleen. Nyt tämä sama unirytmi jatkuu yhä - poika  nukkuu, vaikka  kello on  kohta kahdeksan!  Illalla menee yli klo 23.  Tänäkin aamuna  yritimme  herätä klo 6.30 kelloradion  hirveään piippaukseen, mutta ei onnistunut. Hetken sinnittelimme hereillä ja sitten taas uni jatkui. Minäkin heräsin vasta klo 7.30.

Seuraavan kerran minulla on viikko lomaa elokuussa. Silloin mökkeilemme vuokramökillä Punkaharjulla ja vietämme pojan synttäreitä.