Nyt jos joku ei tiedä, mikä on ATC, niin kipaiskaa ensin täällä opiskelemassa asiaa...
 
5.1.2007 alkoi ATC-urani ja tein 6 kappaletta noita artist trading cards -korttisia. Välillä tuntui hölmöltä, mutta tosiaan pariin otteeseen tein kortteja. Ei niistä niin vaan päässyt eroon. On kiehtovaa somitella ja suunnitella jotain pientä ja näpertää itse.
 
Hiekkaoliivin ATC4-vaihdossa sain tänään kortit, joista ei valitettavasti ole kuvaa.  MUOKS 11.1. Janskyn kanssa vaihdoin kortteja, ja hänen blogissaan on kuvia. Aiheena oli uusivuosi ja nukkekoti - jälkimmäistä käsittelin Henrik Ibsenin kautta, kovin kirjastomaiseen tyyliin... ;)
 
Jo viime viikolla sain kuitenkin ekat ATC-korttini Tarangelilta Keijukammarin suunnalta, ja sieltä löytyykin kahdesta saamastani kisulista kuvat.
 
RamonaJaanan kanssa olemme sopineet vaihdon aiheesta talvi ja koti.
 
Tässäpä olisi todellakin syytä opetella sitä kuvien laittoa blogiin, muuten tämä on tosi tylsää luettavaa. No, jospa mies ehtisi remontilta neuvoa vaikka viikonloppuna. Teettekö muuten muut ATC-kuvien ottajat niin, että pistätte kortit skanneriin ja hups, kuvat nettiin? Mä yritin ensin hölmönä ottaa digikameralla "tavallisia kuvia", mutta...
 
Myös sellainen pohdituttaa, teenkö suuren ATC-etikettivirheen, jos leikkaan jostain pahvin tai paksun paperin, jossa näkyy takana (kortin takapuolella) jotain muuta, turhaa? Siis ei ole varsinaista yksiväristä taustapahvia, vaan materiaalin "historia" on näkyvissä. Itseäni se miellyttää, mutta miten muita? Miksi liimata pahvia pahville, vain siksikö, että tausta olisi yksivärinen?