Olette varmaankin arvanneet, että työ on pitänyt minut kiireisenä. Ja jos olen kotona ehtinyt olla, olen yleensä nukkunut tai viettänyt aikaa perheen parissa. Tosin poika tuntuu nyt kovin kiinnostuneelta isänsä seurasta - hyvä! Tarjouduin tänään hakemaan pojan hoidosta, mutta hän sanoi: "Isi hakee!" Eilenkin illalla hän leikki isän kanssa ja isä nukutti pojan. Sillä aikaa minäkin ehdin nukahtaa tuossa yhdeksän paikkeilla... Se siitä "yhteisestä ajasta" miehen kanssa ja harrastusajasta, kun töistä olin tullut vain puolitoista tuntia aiemmin. Kello 24 heräsin ja tuumasin, että voisi kai sitä iltapalaa syödä ja käydä suihkussa. Onneksi asumme omakotitalossa, niin ei ole seinänaapureita...

Kiire tulee ristipistotaulun kanssa. H-hetki lahjalle on 17.9. Ajattelin viedä sen ensi maanantaina kaupunkiin kehystettäväksi, kun on muitakin (työ)asioita kertynyt. Jospa se valmistuisi viikonlopun urakoinnin ansiosta.

Lauantaina viemme omenoita Sysmään, niin niistä puristetaan mehua. Uusi kokemus ja makuelämys meille. Viime vuonna ei tullut omenasatoa juuri lainkaan. Nytkin vain yksi puu neljästä on ollut satoisa. Ei tuossa tienaamaan pääse, mutta tuleepahan harrastettua. Enkä ole ikinä ennen käynyt Sysmässä - siellä on kuulemma hyvä yksityinen kirjakauppa! Trallallaa... Postikortteja, alekirjoja... Lallallaa... Mies ilahtuu. :) Jospa hän ottaisi kuitenkin minut ja pojan mukaan. Pojalle täytyy varmasti luvata jätski.