Työt: Kehityskeskustelu pomon kanssa meni hyvin. Hän oli tyytyväinen. Minäkin olin tyytyväinen, mutta sain myös sanottua, mitkä tehtävät eivät ole niin mieluisia. No, toistaiseksi teen niitä, vuosi kerrallaan. Ja kuntaliitosta odottelen toiveikkaana, vaikka sen suunta on vielä auki.

Koti: Räjähtänyt, vaikka siivooja kävi viikko sitten. Juu, meillä käy nyt ihan laillisesti palkattu ammattilainen. On ihanaa tulla puhtaalta (= mäntysuopa?) tuoksuvaan kotiin. Käynkin usein ruokatunnilla kurkkaamassa ja tiputtelemassa ekat leivänmurut lattialle. :)

Perhe: Hyvissä väleissä. Olin viime viikonloppuna mieheni kanssa mökkilomalla. Oli rentouttavaa. Kyllä lauantaipäivä sujuikin hitaasti kaksin. Ehdimme katsoa pari leffaakin (Vares ja Lapsia ja aikuisia), jota ei ole tapahtunut pitkiin, pitkiin aikoihin.

Viikonloppu: Pojan kummisetä kylään. Minä lauantaina kasvisruokakurssille, vaikka 1) en pidä ruoanlaitosta ja 2) en todellakaan pidä kasvisruoasta. Kommentoin kurssia myöhemmin.

Paino: Yläkantti 98 kg. Kolme päivää olen syönyt sitä sun tätä (lue: ei lämmintä ruokaa). Tänään tosin tein töissä pussikeittoa, jota söin puolet annoksesta. Voiko hormonitoiminta vaikuttaa ruokahaluun? Kokemuksia, kiitos!